Укр Рус Eng Pl

Напишіть нам!

Замовити послугу

+38 (093) 435-45-35 +38 (050) 755-25-56
olsonLviv@gmail.com
вул. Патріарха Димитрія Яреми 10
м. Львів, Україна

Сертифікат ISO 14001

35000 грн -

Отримання Сертифікату ISO 14001 Львів

Сертифікат ISO 14001

Отримання Сертифікату ISO 14001 Львів

Юридична компанія «ОЛСОН ЛЬВІВ» - це команда висококваліфікованих фахівців, яка має відповідну компетенцію та чималий досвід роботи у сфері стандартизації та сертифікації послуг і продукції у Львові та всьому західному регіоні.

Нашою місією є допомога бізнесу коректно та швидко сертифікувати послуги та продукцію для легальної, успішної роботи. Ми гарантуємо, що звертаючись до нас, Ви отримаєте всеосяжну допомогу, починаючи від професійних, чітких консультацій до повного патронування процесу сертифікації у Львові.

ISO 14001: 2004 - це Стандарт зі створення системи екологічного менеджменту.

ISO 14001 являє собою фундаментальний міжнародний стандарт, який ідентифікує механізм культивування та подальшого функціонування успішної системи екологічного менеджменту.

Використання даного стандарту має наступні позитивні моменти, а саме:

  • дозволяє визначити та слідкувати за екологічними аспектами діяльності юридичної особи, її продукцією та послугами відповідно до вимог екологічного законодавства та ін.;
  • надає можливість крок за кроком знижувати негативний вплив екологічних аспектів організації на навколишню природу, при цьому не впливаючи з негативного боку на прибутковість компанії;
  • дає можливість досягти безперебійного зростання параметрів, які свідчать про поліпшення екологічної ситуації.

Що стосується сфери застосування Стандарту ISO 14001, то він може бути застосований майже до будь-якої організації усіх галузей промисловості в незалежності від її розміру, типу, виду продукції, що виробляється та поставляється. Адже на сьогодні вимоги щодо зниження негативного впливу на навколишнє природне середовище висуваються великою кількістю зацікавлених сторін від міжнародних, національних регуляторних органів до споживачів.

Сьогодні управління екологічними аспектами сприятливо відбивається на обличчі організації, на його економічній діяльності. Наявність сертифікату підвищує конкурентоспроможність компанії, адже велика кількість організації, які приділяють належну увагу захисту навколишнього середовища, вважають за потрібне налагоджувати ділові контакти з організаціями, які сповідують аналогічні цінності.

Також система екологічного менеджменту, яка коректно працює підвищує керованість організації в природоохоронних питаннях, збільшує її нематеріальні активи, дозволяє знизити витрати на управління відходами, підвищити економію сировини й енергії, знизити ризик виникнення екологічних інцидентів і т.д.

Тому якщо Ви хочете швидко та без зайвих клопотів отримати Сертифікат ISO 14001 у Львові, необхідно відповідально підійти до питання. Краще не гаяти дорогоцінний час і відразу звернутися за допомогою до кваліфікованих спеціалістів. Юридична компанія «ОЛСОН ЛЬВІВ» завдяки професійним знанням, багаторічному досвіду своїх співробітників готова надати вичерпну консультацію та забезпечити супровід на всіх етапах сертифікації.

Звертаючись до нас за допомогою, клієнти отримуютьнавчання, яке повністю відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 14001, навчання внутрішніх аудиторів системи екологічного менеджменту (СЕМ), попередній аудит, метою якого є визначення рівня готовності до сертифікації та безпосередньо сертифікацію.

Наша компанія гарантує повну підтримку, супровід та позитивний результат.

Питання, які Часто Задають

• В яких містах ми надаємо послугу?

Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Ужгород, Мукачево, Дрогобич, Самбір, Стрий, Золочів, Миколаїв, Трускавець, Яворів, Ковель, Калуш та інші.